Voorwaarden deelname activiteiten

Deze voorwaarden gelden voor deelname aan een cursus, excursie of workshop georganiseerd door BuitenspelenNatuurlijk (KvK: 50536869) in 2017.

Bij aanmelding voor een cursus of activiteit geeft u als ouder / verzorger aan kennis te hebben van en akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden.

1. Deelname aan een activiteit is op eigen risico. De begeleiders van BSN doen hun uiterste best zorg te dragen voor de veiligheid van de kinderen, maar kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel letsel als gevolg van de activiteiten.

2. Ouders / begeleiders blijven in de buurt en/ of zijn bereikbaar voor de begeleiders van BSN, zodat de kinderen snel bij een vertrouwd persoon zijn als het nodig is (poepbroek, geschrokken door een val of iets anders).
 

3. Wij zullen u vragen of foto’s en video’s door de Begeleiders gebruikt mogen worden voor promotiedoeleinden.
 

4. Deelname aan betaalde cursussen is alleen mogelijk wanneer uw betaling voor de betreffende cursus is ontvangen bij onze administratie.
 

5. Afmelding voor de activiteit na opgave geeft geen recht op teruggave van geld of gratis deelname aan andere activiteiten.

6. Mocht de activiteit niet doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen, dan ontvangt u hierover bericht en wordt het cursusbedrag binnen een week na sluiting aanmeldtermijn teruggestort op uw rekening
 

Bestel je via bovenstaande knop bij Bol.com, dan ontvangen we commissie.

Laat het ons weten, dan hebben we iets leuks voor je!

BuitenspelenNatuurlijk

Kamer van Koophandel : 50536869

NL73RABO0157713369 t.n.v.

Binnenstebuiten-Webdesign

Volg ons
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2023 by BuitenspelenNatuurlijk Proudly created with Wix.com