Hoera! de natuurpeuters zijn begonnen!

May 17, 2017

Het heeft veel te lang op zich laten wachten: de start van het nieuwe natuurpeuterseizoen! Maar afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover! En de peuters waren er weer klaar voor.

 

Spannend begin...

De eerste keer 'Natuurpeuteren" is natuurlijk best een beetje spannend. Helemaal als je nog nooit mee geweest bent. Maar gelukkig was iedereen al snel lekker mee op avontuur. En er was zoveel te zien, dat we genoeg afleiding hadden; de tijd vloog om!

 

Op pad!

We maakten eerst ons vertrouwde rondje door de tuinen van de Ulebelt. We vonden heel veel slakken. We lieten er een door een doorzichtig bakje kruipen. Dan kun je heel mooi zien hoe hij dat doet. We vonden mooie steentjes in allerlei vormen en kleuren. Plantjes die lekker ruiken als je er met je hand over wrijft. En na het klimmen en klauteren vonden we ook een kikkertje! Ook die bekeken we even in het bakje, maar hij moest toch vooral snel weer de bosjes in. Daar vindt hij het veel fijner!

 

Fruit eten en lekker spelen

Toen was het alweer tijd voor het fruit eten. Het spetterde wel een beetje, maar daar lieten wij ons niet door weerhouden om lekker in de Takkenbende te gaan spelen.

De loose parts waren mee, dus er was genoeg te doen en te spelen. Er was een fijne modderplas, waar je heerlijk doorheen kon struinen. Niet aan de rand blijven natuurlijk, maar dwars erdoor heen!

 

Veel te snel was het alweer tijd om naar huis te gaan. Iedereen was lekker modderig! We kijken uit naar de volgende keer!

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Woeste peuters!

December 4, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

December 4, 2018

November 20, 2018

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Bestel je via bovenstaande knop bij Bol.com, dan ontvangen we commissie.

Laat het ons weten, dan hebben we iets leuks voor je!

BuitenspelenNatuurlijk

Kamer van Koophandel : 50536869

NL73RABO0157713369 t.n.v.

Binnenstebuiten-Webdesign

Volg ons
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2023 by BuitenspelenNatuurlijk Proudly created with Wix.com