Natuurpeuters 8 juli: TAART!

July 9, 2016

Na alle heerlijke vrijdagen met de natuurpeuters was het vandaag de laatste keer voor de zomervakantie. Nog even alle leuke dingen van het afgelopen seizoen herhalen en toen was het tijd voor taart!

 

Een aantal peuters was al op vakantie, dus we hadden een klein clubje vandaag. Maar dat maakt het niet minder gezellig! Omdat vandaag heel veel kinderen een bezoekje brachten aan de Ulebelt hebben we steeds plekken opgezocht waar het rustig was.

 

We begonnen met ons rondje. Onderweg zagen we veel mooie dingen. We zagen mieren die aan het uitvliegen waren (dan hebben gewone mieren ineens vleugeltjes!), wortels van plantjes onder een steen (wist je dat die wit zijn?) en we vonden een poepje. Dat poepje moesten we natuurlijk onderzoeken. Met stokjes keken we wat er voor restjes inzaten. Het waren rugschildjes van torretjes. We denken dus dat het een egelpoepje was.

 

 

Na dit rondje hadden we natuurlijk reuze trek in taart! Dit keer geen moddertaart, maar een echt taartje met aardbeitjes en slagroom! We mochten het zelf maken, en het smaakte heerlijk!

 

Omdat het even rustig was in de speeluin gingen we daar snel naar toe. We konden even lekker met de spullen (loose parts) spelen. Maar helaas was het al snel weer zo druk dat we maar op expeditie zijn gegaan naar de vleermuizen. Onderweg moesten we ons door een woest plantenwoud worstelen, en als je peuter bent valt dat nog niet altijd mee, maar avontuurlijk is het zeker! Na een rondje om de poelen was iedereen moe. Tijd om lekker op vakantie te gaan. Na de vakantie komen er weer nieuwe natuurpeuters en gaan we er weer met frisse moed tegenaan.

 

Fijne vakantie allemaal!

Please reload

Uitgelichte berichten

Woeste peuters!

December 4, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

December 4, 2018

November 20, 2018

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Bestel je via bovenstaande knop bij Bol.com, dan ontvangen we commissie.

Laat het ons weten, dan hebben we iets leuks voor je!

BuitenspelenNatuurlijk

Kamer van Koophandel : 50536869

NL73RABO0157713369 t.n.v.

Binnenstebuiten-Webdesign

Volg ons
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2023 by BuitenspelenNatuurlijk Proudly created with Wix.com