Natuurpeuters 27 mei: eierdoos-museum

May 27, 2016

27 mei 2016 - Wat een heerlijke ochtend met 8 natuurpeuters en heerlijk warm weer. Barbara had 8 eierdozen voorzien van een zoekplaatje en elke explorer kreeg er één om te vullen met objecten. Van links naar rechts en onder naar boven gingen de peuters op zoek naar een steen, blaadje, takje, iets roods, iets groens, een bloem, een slak of slakkenhuis (ook naaktslakken werden goedgekeurd, stoer!), iets bruins, iets geels en iets wat ze mooi vonden (zonnetje). Uiteraard gingen de verrekijkers, zoekpotjes en vergrootglazen weer mee.

 

We gingen op pad en terwijl de ene peuter fanatiek spulletjes aan het zoeken was (heeeeeel veel stenen bijvoorbeeld), was de ander gewoon lekker aan het rondrennen. Wisselende niveau's van commitment. Geen probleem, we hebben geen eindscores of punten uitgedeeld ;-). Heerlijk zoeken naar van-alles-en-nog-wat, muurtjes geklommen en geroken aan watermunt en bloemetjes.

 

Na het fruit eten doken we weer de speeltuin in en deze keer gingen alle sokken en schoenen uit. Voelend in het water, met de tenen wegzakkend in de modder vonden we stenen, gezonken hout en een auto.

 

De peuters waren vies, smerig, modderig en blij. 

Overmorgen weer een gezellige ochtend met veel knutselmateriaal! Wat we gaan bouwen? Je ziet het in het volgende blog!

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Woeste peuters!

December 4, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

December 4, 2018

November 20, 2018

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Bestel je via bovenstaande knop bij Bol.com, dan ontvangen we commissie.

Laat het ons weten, dan hebben we iets leuks voor je!

BuitenspelenNatuurlijk

Kamer van Koophandel : 50536869

NL73RABO0157713369 t.n.v.

Binnenstebuiten-Webdesign

Volg ons
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2023 by BuitenspelenNatuurlijk Proudly created with Wix.com