Wat is een Pop-up Speelavontuur?

Wat kunt u verwachten?

 

Wij zorgen voor een veilige plek, het speelterrein. Op dit terrein houden wij toezicht op de kinderen, zorgen voor voldoende materiaal om mee te bouwen en verlenen hand en span diensten aan de kinderen (afscheuren van tape, karton vasthouden,...). Het is de bedoeling dat ze vrij en creatief kunnen spelen, dus wij bemoeien ons zo min mogelijk met de plannen en uitvoering van de kinderen zelf.

Eigen risico. Deelname van uw kind is op eigen risico (zie ook Algemene voorwaarden) Het is dan ook de bedoeling dat u als ouder of begeleider in de buurt blijft, mocht het kind naar u toe willen of naar de wc moeten. Hierover kunnen we afspraken maken, bijvoorbeeld als u kind al bekend is op de Ulebelt, kan het wellicht alleen naar de wc gaan. 

Eten en Drinken. Zelf meenemen!

Verslag van onze pilot

Onze missie

BuitenspelenNatuurlijk heeft als missie om kinderen buiten en vrij te laten spelen. Het liefst in een natuurlijke omgeving met natuurlijk materiaal, maar het kan ook met "waardeloos" materiaal. Door aan de slag te gaan met allerlei materiaal en samen te werken met andere kinderen oefenen kinderen hun creatieve en sociale vaardigheden.

Aan ouders willen we laten zien hoe je door de juiste omgeving en materialen te bieden, kinderen kunt stimuleren in hun sociale en fysieke ontwikkeling.

Bestel je via bovenstaande knop bij Bol.com, dan ontvangen we commissie.

Laat het ons weten, dan hebben we iets leuks voor je!

BuitenspelenNatuurlijk

Kamer van Koophandel : 50536869

NL73RABO0157713369 t.n.v.

Binnenstebuiten-Webdesign

Volg ons
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2023 by BuitenspelenNatuurlijk Proudly created with Wix.com